Interieurstyling

Gezellig wonen is thuiskomen in een warm en “cosi” nest
Niet iedereen heeft een landelijke boerderij of een oud herenhuis ter beschikking, maar dat wil niet zeggen dat je van een eenvoudig huis niet iets gezelligs kan maken …
Vaak kan je met de juiste decoratie, enkele woonaccessoires en/of meubeltjes al een bepaalde sfeer creëren, soms kan je zelfs enkel met wat sfeervolle decoratie en een laagje verf een oud meubel aanpassen aan je nieuw interieur.  Grote verbouwingswerken en kosten zijn dus niet altijd nodig.
Symmetrie en evenwicht zijn belangrijke faktoren in een interieur.  Door kleuren en materialen te laten herhalen creëer je rust en warmte in je interieur, en zo ontstaat er ook een tijdloze basis, die toelaat om eventueel in de aankleding met meubelen en accessoires  wat meer kleur te leggen.
Interieur is natuurlijk ook heel persoonlijk!!  En daarom vertrek ik bij mijn styling steeds vanuit de wensen en verlangens van de bewoners.
De kracht van een interieur ligt volgens mij in een goede combinatie tussen zowel het praktische als het esthetische, en dat is vaak zoeken naar een gulden middenweg.
Als ik u daarbij kan helpen, dan doe ik dat graag!
Na afspraak kom ik dan bij u thuis, en ga ik samen op zoek naar het interieur dat zowel op esthetisch vlak als op het vlak van comfort het best past bij uw levensstijl.
Voor inspiratie kan u altijd terecht in mijn woonwinkel Cosi Cosa met sfeervolle, tijdloze decoratie en meubelen.
Ons huismerk Riviera Maison staat meer dan eender welk ander merk voor “home is where you can be you” , en is meester in creëren van sfeer.
Interieur is vooral een beleving, het heeft te maken met een gevoel. Zolang we dat beseffen en ik ervoor kan zorgen dat ik u met een gezellig interieur een stukje gelukkiger kan maken, dan is mijn opdracht geslaagd.
Uw stylingadviseur,
Linda