Mijn visie – Interieuradvies – Landelijke stijl

Gepassioneerd door landelijke en stijlvolle interieurs heb ik samen met mijn schoonzus Jenny,  Cosi Cosa opgericht in oktober 2010. Allebei hebben wij onze ‘vaste job’ opgegeven om van deze passie ons beroep te kunnen maken. In april 2015 heeft Jenny Cosi Cosa achter zich gelaten om een nieuwe weg in te slaan.

Vergrijsde en natuurlijke kleuren zijn mijn  favoriete kleuren voor interieur, een bezoek aan Cosi Cosa zal u overtuigen dat sobere kleuren niet synoniem staan voor saai, maar voor warm en gezellig! Ik hou ook van sobere, maar stijlvolle decoratie, en mijn collectie meubelen is met zorg gekozen en past gemakkelijk in ieders interieur.

De materiaalkeuze is ook een punt waar ik enorm veel aandacht aan besteed. Riviera Maison maakt hun accessoires en meubels zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen zoals de ‘wooster-collectie van Riviera Maison is gemaakt van oude schuurdeuren.  Het milieu staat enorm onder druk en als ik mooie decoratie en meubels kan plaatsen en hierbij het milieu niet schaad dan geeft mij dat een positief gevoel.

Elk seizoen geef ik de winkel een volledige make-over, zodat telkens weer de nieuwe collectie ten volle tot zijn recht komt, en waardoor een bezoekje aan Cosi Cosa voor de klanten steeds aangenaam en verrassend blijft.

Iedereen is steeds van harte en vrijblijvend welkom ! Indien gewenst geef ik heel graag mijn advies , want met een paar kleine aanpassingen kan een interieur weer een frisse, nieuwe look krijgen.

Zelfs voor een volledig interieuradvies op maat, of een volledige interieurinrichting, kan u bij mij terecht, en maak ik graag een afspraak bij u thuis.

Samen maken we van uw huis een gezellige thuis!

Graag tot binnenkort!

Linda